IRIS DIJAGNOSTIKA
Postavite dijagnozu na vreme bez rizika

IRIS DIJAGNOSTIKA

Iris dijagnostika, odnosno iridologija, nauka koja dijagnostikuje bolesti na osnovu promena u dužici oka - irisu (obojeni deo oka), a stara je nekoliko hiljada godina.
U centru „Vitalis" možete da se pregledate tom potpuno bezbednom neinvazivnom metodom. Svaki čovek, poput otiska na prstu ima specifičan i jedinstven izgled dužice i svako oko je unikat (nije bez razloga u Pentagonu „uzeto oko" kao propusnica za ulazak zaposlenih). Naše oko je kao zdravstveni karton, koji iskusnom irisdijagnostičaru govori o svim bolestima i traumama, kroz koje smo prošli u životu, jer oni ostavljaju trag u našem organizmu i oku. Svaki deo irisa povezan sa određenim organom, tako da iz očiju možemo da sagledamo stanje svih naših organa. Irisdijagnostičar može videti bolesti koje će se pojaviti u našem organizmu kroz nekoliko meseci ili čak nekoliko godina, ako nešto ne preduzmemo.
Pregled dužice oka traje oko 30 minuta, obavlja se oftalmološkom lampom koja osvetljava oko i povećava izgled dužice čak 30 puta, a rezultati se dobijaju odmah po završetku pregleda. Svaki pacijent dobija individualni program lečenja, koji je potpuno prirodan, bez komplikacija, kontraindikacija i neželjenih efekata.

Akupunktura

MODERNA AKUPUNKTURA
Od tradicionalnog
do savremenog
dalje

Aromapunktura

Aromaterapija je stara i poznata
metoda lečenja mirisima
eteričnih ulja.
dalje

Elektroakupunktura

Elektroakupunktura predstavlja
savremeni način lečenja
zasnovan na principima...
dalje

Igloterapija

Neiscrpna je lista bolesti
kod kojih akupunktura može da
olakša ili potpuno izleči...
dalje

Laser

SAMO U VITALISU
Jedinstveni, najmoderniji laseri
koji su specijalno zaštićeni...
dalje

Moksibustija

Moksibustija je stimulacija
akupunkturnih tačaka
povišenom temperaturom...
dalje

Beauty centar "Vitalis"

Mezoterapija
Fileri
dalje